Sin Ane i Bastiana za prvi rođendan dobio poklon od milion eura

Piše: Redakcija

Bivša teniserka i fudbaler Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su prošle sedmice u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja obilježili za njih važan datum, prvi rođendan svog jedinca Luke. Sin je na poklon dobio ni manje ni vše nego stan u Njemačkoj, vrijedan više od milion eura, prenosi Kurir. 

– Ana i Bastian sve ulažu u svoju i budućnost svog djeteta. Nisu se mnogo dvoumili oko rođendanskog poklona jer su željeli da mu obezbijede nešto što će mu značiti za cijeli život. Jeste da su oboje finansijski odavno obezbijeđeni, ali nekretnine nikad ne gube vrijednost, posebno ne u Njemačkoj. Bastian je inače emotivno vezan za Minhen. To je grad u kojem je igrao fudbal i u kojem mu živi i porodica – priča Kurirov izvor i dodaje da, iako supružnici žive u Chichagu, u hotelu koji ima prelijep pogled na jezero Michigan, Njemačka je njihova baza i otkriva šta sve ima u nekretnini koju su odabrali za mezimca.

View this post on Instagram

Look who is in town 👪💙

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

– To je jedna od trenutno najboljih lokacija u Minhenu. Stan ima oko 150 kvadrata. Tri spavaće sobe. Jednu dječiju, veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažno mjesto, kuhinju i dva kupatila. Ono što je interesantno je da je sve na dugme, recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj – otkrio je sagovornik i rekao da mladi par uživa u roditeljskim obavezama.

– Maksimalno su posvećeni svom mališanu. Imaju i dalje pomoć njenih i njegovih roditelja i zaista žive u pravoj oazi ljubavi i blagostanja. Voljeli bi da imaju još djece, a za sada uživaju u Lukinom odrastanju. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti