Video: Ovako izgleda kada Jennifer Lopez vježba sa zaručnikom

Piše: Redakcija

 

Jennifer Lopez i njen zaručnik Alex Rodriguez važe za jedan od najslađih parova među poznatima, a tome svakako doprinosi to što  nastoje da svaki mogući trenutak provedu zajedno. Izuzetak nije ni vrijeme koje provode u teretani, a fanove je posebno oduševio video koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se može vidjeti kako to izgleda kada Alex i Jenn treniraju zajedno. U usklađenim outfitima i s osmijehom na licu, njih dvoje su svakako inspiracija brojnim parovima. 

No, zajednički odlazak u teretanu nije jedina aktivnost kojoj su se posvetili, bar  kada je briga o izgledu i zdravlju  u pitanju. Naime, oni su prošli mjesec  prošli i kroz “izazov” koji je trajao deset dana, a koji je podrazumijevao da iz svoje ishrane izbace šećer i ugljikohidrate. O tome koliko su njih dvoje inspirativni fanovima najbolje govori činjenica da su se mnogi odlučili da zajedno s njima učestvuju u ovom izazovu. 

Podsjećamo, Jennifer i Alex su se nedavno vjerili, a nakon dvije godine zabavljanja. Alex joj je ovim povodom kupio ogromni dijamantni prsten, a svoju je voljenu zaprosio na plaži. 

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pročitajte još