Stižu nove epizode kultne serije Sex and City: Evo koga nećemo gledati u nastavku

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvhjFqxjG9l/

Sada već kultna serija “Sex and City” uskoro bi trebala dobiti svoj nastavak, a snimanje novih epizoda trebalo bi krenuti krajem godine. Ipak, iz produkcijeske kuće “Paramount Television” i Anonymous Content” već su otkupili scenario novog romana Candace Bushnell pod nazivom “Is there still sex in the city?” koji izlazi krajem, što bi terbalo da znači da snimanje novih epizoda samo što nije počelo.

Bushnell čije su kolumne i tekstovi poslužili za nastanak kultne HBO-ove serije “Sex and City” istakla je kako će ona preuzeti ulogu producenta novih epizoda, serije, koja će za razliku od prethodne, obuhvatiti priču o ljubavi, seksu i poslu u New Yorku, ali koja će se vezivati za žene u kasnim 50-tim i 60-tim godinama.

Još jedan podatak, donekle je zabrinuo fanove kultne serije budući da u novom nastavku nećemo gledati neke od glavnih protagonista serije, pa će zbog dosta izmjenjenog scenarija, nova serija dobiti i nove likove.

Serija “Sekx and City” prikazivala se od 1998 do 2004. godine, a glavne uloge nosile su Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon.

https://www.instagram.com/p/BvU45fanKT2/

Pročitajte još