Ipak su uhvaćeni zajedno: Katie i Jamie se još uvijek vole

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bvkto1HB–Q/

Odnos Katie Holmes i Jamie Foxa je pod opterećenjem, naročito zbog glasina o njihovom raskidu, ali kako se čini to i jesu samo glasine. U utorak par je viđen u šetnji Central Parkom u NewYorku. Par je izgledao opuštenu u romantičnoj šetnji i razgovoru.

Podsjećamo par je izlazio u tajnosti od 2013. godine, a vijest o raskidu došla je nakon što se Jamie u februaru ove godine na dobrotvornu večeru pojavio sam. Budući da par ne govori mnogo o njihovom privatnom životu, moguće je da je priča o raskidu samo obična glasina. Glumac je također viđen u društvu bivše djevojke Kristian Grannis, međutim, njih dvoje imaju zajedničku kćerku Annalize, tako da je njihovo viđanje neizbježno. Kate i Jamie posljednji put su viđeni za vrijeme odmora na Maimiju, a tada su izgledali sretni i zadovoljni svojom vezom.

https://www.instagram.com/p/Bvj_cpKAJli/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti