Da li prepoznajete ovu plavušu: Novi imidž za nove izazove

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BveLtFNHAEn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Atraktivna manekenka Emily Ratajkowski svjetsku slavu stekla je promovišući najpoznatije modne brendove, ali je posljednjih godina aktivna u borbi za zaštitu ženskih prava, a nekoliko puta je hapšena kada je učestvovala na protestima protiv politike aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trumpa. Svoj društveni angažman i posao manekenke i unekoliko navrata zamijenila je muzikom, učestvujući u nekoliko spotova svjetskih izvođača.

View this post on Instagram

Yeehaw ✨thanks Texas.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nakon velikog uspjeha koji je doživila učestvujući u snimanju spota za numeru “Blurred Lines” koja do sada ima više od 500 milion pregleda na “YouTubeu”, Emily je privukla pažnju mnogih svojim jednostavnim i prirodnim izgledom. Ipak, manekenka je nedavno odlučila napraviti veliki zaokret tako što je tokom jedne zabave odlučila pokazati svoj novi outlook u stilu country djevojke, sa kaubojskim šeširom i dugom plavom talasastom kosom.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Iako je svima jasno da se radi o periki koju je posebno za ovu priliku odabrala manekenka, mnogi su složni u tome da joj plava kosa odlično pristaje. Šta vi kažete na njen novi potez?

View this post on Instagram

Oscars 2019 ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti