Nekoliko dana pred porođaj Meghan je od kraljice dobila poseban zadatak

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Britanski princeza Meghan Markle zajedno sa suprugom i princom Harryjem posjetila je ambasadu Novog Zelanda u Londonu gdje su zajedno odali počast žrtvama terorističkog napada koji se prije nekoliko dana desio u gradu Christchurchu na Novom Zelandu.

Iako u poodmakloj trudnoći, vojvotkinja Meghan je na insistiranje kraljice Elizabethe II posjetila predstavništvo Novog Zelanda gdje su nakon polaganja cvijeća u spomen žrtvama napada u kojem je nastradalo 50, a povrijeđeno više desetina vjernika u dvije džamije, razgovarala sa ambasadorom ove zemlje.

Još jedan od razloga njihove posjete ambasadi Novog Zelanda bila je kraljičina odluka jer su njih dvoje posljednji napustili ovu zemlju iz kraljevske porodice prije terorističkog napada. I Meghan i Harry bili su odjeveni u crno, a mnogi su primjetili da Meghan koja bi trebalo da se porodi za svega nekoliko dana, izgleda besprijekorno u ovoj odjevnoj kombinaciji.

Nakon iznenadne posjete ambasadi Novog Zelanda, mnogi su prokomentarisali kako vojvotkinja Meghan previše rizikuje time što samo nekoliko dana pred porođaj ne prestaje sa uobičajenim aktivnostima što svakako nije preporučljivo ženama u ovom stadiju trudnoće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti