Šta nam je Jennifer Lopez otkrila u autobiografskoj knjizi “True Love”

Piše: Redakcija

1. Pjevačica je napisala da joj je bivši suprug Marc Anthony, s kojim ima dvoje djece, već na njihovom prvom susretu kazao kako će mu ona jednog dana biti supruga. Bilo je to kada su se prvi put sreli 1998.godine u backstageu na Broadwayju. Antonijeva vizija ostvarila se šest godina poslije, kada su se on i Jennifer vjenčali 2004. godine. Razveli su se sedam godina poslije.

jennifer lopez true love2

2. Govoreći o budućnosti, Jennifer je napisala kako je prilikom snimanja filma “Angel Eyes” u Torontu posjetila vidovnjaka, koji je počeo plakati dok joj je predviđao budućnost. Kazao joj je kako odlazi na turneju koja će joj promijeniti život, pa i nju kao osobu. Jennifer nije bila toliko začuđena onim što joj je rekao, ali jeste suzama u njegovim očima.

3. Reditelj Steven Spielberg veliki je fan “Američkog idola”. Jennifer je napisala da joj je slavni reditelj prišao na zabavi, organiziranoj povodom dodjele Oscara, te kazao kako on i njegova porodica mnogo vole ovaj show. Jennifer je bila članica žirija u prvoj sezoni “Američkog idola”.

4. Prema proračunima, više od 60 njenih pjesama posvećene su ljubavi i sadrže riječ “ljubav” u naslovu poput pjesama: “If You Had My Love,” “Could This Be Love,” “No Me Ames” “Love Don’t Cost A Thing” “I Need Love” “I, Love’ “Baby I Love U!,” “Loving You”…

jennifer lopez true love1

5. Jenniferina mama je jedanput pucala na paparazza vodenim pištoljem. Bilo je to na njenoj turneji u Parizu. Slobodno vrijeme iskoristila je kako bi s djecom i s mamom otišla u park, ali paparazzi su im se previše približili. Jenniferina mama reagirala je instinktivno, uzela je pištolj na vodu od unuka i poprskala paparazza vodom.

6. Film “Nešto moraš dati” pregledala je 10 puta i navodno joj je taj film pomogao da preboli razvod od Marca Anthonyja.

7. Glumica i pjevačica je savladala triatlon 2008. godine. Uspjela ga je proći za dva sata, 23 minute i 28 sekundi. Hiljade paparazza pratilo ju je u ovoj misiji, a neki od njih čak su bili spremni skočiti u okean i plivati zajedno s njom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti