Pokojna majka kao inspiracija: Evo zašto Jelena Karleuša nosi dredove

Piše: Redakcija

 

Poznata pjevačica Jelena Karleuša nedavno se suočila s ogromnim gubitkom, tačnije sa smrću majke Divne koja je preminula u 61. godini života, a nakon duge i teške bolesti. Jelena je teško podnijela majčinu smrt, a svoju je tugu pokazala i time što je skroz skratila kosu.  

No, ubrzo nakon toga se u javnosti pojavila  s novom frizurom, tačnije sa dredovima na glavi, a sada je objavom na svom Instagram profilu pokazala i ko joj je bio inspiracija za ovu frizuru. Naime, Jelenina majka Divna je u jednom periodu života, također, nosila dredove. 

View this post on Instagram

Dobar dan 💋

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Da joj je majka bila najveća životna podrška, Jelena gotovo svakodnevno pokazuje objavama na svom Instagram profilu, a fanove je posebno oduševio Screenshot poruka koje je razmjenjivala s majkom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti