Poznato od čega boluje Mick Jagger: Operacija ga čeka u petak

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk7XtFqHuJe/

Legendarno rock sastav obavjestio je svoje fanove da je njihova turneja po SAD i Kanadi koja je trebala otpočeti naredne sedmice, odgođena zbog lošeg zdravstvenog stanja vođe benda, Micka Jaggera. Vijest o pogoršanom zdravstvenom stanju slavnog muzičara potvrdio je i sam pjevač koji se putem Twittera izvinio svojim fanovima istakavši kako su mu zbog zdravstvenih smetnji ljekari predložili posebnu terapiju.

-Zaista se osjećam grozno što vas moram ovako razočarati. Jako mi je teško što moram odgoditi turneju, ali silno ću se truditi vratiti se čim prije na binu- napisao je Jagger na svom Twitteru.

Iako je najavio brz povratak na scenu, Jagger je prema pisanju medija u SAD već upućen na hitne preglede, a prema informacijama koje dolaze od izvora bliskog bendu muzičar bi trebao već u petak naći se na operacionom stolu gdje će mu biti izvršen hirurški zahvat na srcu.

Mick je nakon otkazivanja turneje snimljen na plaži jednog hotela u Miamiju gdje je najvjerovatnije zajedno sa ostalim članovima benda dogovarao plan daljih aktivnosti. Ljekari koji će u petak u New Yorku obaviti hirurški zahvat slavnom muzičaru, najavili su kako bi se Jagger ponovo moga vratiti na scenu krajem ljeta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti