Okončan razvod najbogatijeg čovjeka na svijetu: Bivša supruga bogatija za pozamašnu svotu novca

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bnoot6EhOJ_/

Službeno je priveden kraju i razvod najbogatijeg čovjeka na svijetu i osnivača Amazona, Jeffa Bezosa i njegove sada već bivše supruge MacKenzie. Prema pisanju britanskog Mirrora ovo je najskuplji razvod svih vremena vrijedan vrtoglavih 137 milijardi američkih dolara.

– Zahvalna sam što je razvod mog i Jeffovog braka završen, uz međusobnu podršku i razumijevanje i podršku svih koji su nam pristupili s ljubaznošću. Radujem se sljedećoj fazi našeg odnosa, u kojoj ćemo biti roditelji i prijatelji – stoji u službenoj MacKenzienoj izjavi.

 

Nakon 25 godina braka MacKenzie je Jeffu prepustila veći dio dionica u kompanijama koje je posjedovala.

– Sretna sam što sam mu predala sve svoje interese u Washington Postu i Blue Originu, te 75% posto naših Amazon dionica, plus kontrolu glasanja u mojim udjelima i to kako bih podržala njegovu kontinuiranu suradnju s timovima tih nevjerojatnih kompanija – dodala je MacKenzie i otkrila kako je uzbuđena zbog vlastitih planova.

– Zahvalna sam na prošlosti i veselim se onome što tek dolazi – zaključila je.

Međutim njeni pratitelji na društvenim mrežama ostali su šokirani prijateljskim tonom u kojem je razvod protekao, s obzirom na razlog zbog kojeg je do njega došlo. Također, iznenađeni su što Jeff nije ostao bez pola svoje imovine kako se nagađalo da hoće.

Na društvenim se mrežama oglasio i Jeff.

– Zahvalan sam prijateljima i porodici  za svu podršku i ljubav. To mi znači i više nego možete zamisliti. Najveće hvala MacKenzie. Zahvalan sam na njezinoj podršci i ljubaznosti u ovom procesu i veselim se našem novom odnosu. Tokom zajedničkog rada, MacKenziena sposobnost se itekako vidjela. Bila je izvanredna partnerica, saveznica i majka. Ona je snalažljiva, brilijanta i voljena i znam da ću u budućnosti još puno toga naučiti od nje – napisao je Jeff.

Podsjećamo, MacKenzie i Jeff vijest o razvodu su objavili u januaru ove godine, nakon što su u javnost procurila informacije o Jeffovoj ljubavnoj aferi s televizijskom voditeljicom Lauren Sanchez.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti