Grudnjak koji mijenja boju – na dodir

Piše: Redakcija

Grudnjaci na ovim djevojkama na prvi pogled izgledaju sasvim obično. Međutim, kada se one dodirnu mijenja se dezen grudnjaka.

-Grudnjaci nazvani “Close sister’s” inspirirani su crtanim filmom “Ledeno kraljevstvo”, a namijenjeni su djevojkama koje jedna prema drugoj osjećaju sestrinsku ljubav, kažu iz kompanije “Triumph” koja je ovaj svoj proizvod predstavila prije nekoliko dana u Japanu.

Osnovni dezen grudnjaka su pahulje snijega na svijetloplavoj podlozi. Kada jedna djevojka dodirne drugu dezen se mijenja i postaje crn sa svijetlim tufnama. Kako se to postiže? Pa tako što su u grudnjak su ugrađeni posebni elektronski senzori osjetljivi na dodir, koji reaguju kada jedna dama dodirne drugu koja nosi isti ovakav grudnjak. Tada se mijenja dezen korpi. Grudnjaci nisu na prodaju, oni su samo pokazatelj inovativnosti ovog proizvođača.

https://www.youtube.com/watch?v=tiWRrA4Z5OQ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti