Šta se događa? Severina iz dana u dan sve mršavija

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Zanosna pjevačka diva nekad je bila poznata po bujnim oblinama, ali već neko vrijeme Severina ima figuru kao manekenka. Vitke noge i uski struk njen su zaštitni znak.  No, obožavatelji i nisu oduševljeni pjvačicinim novim izgledom.

Na nedavno održanom konceru u Zurichu pojavila se u crnom kombinezonu, a do izražaja je posebno došla njena krhka figura, koja je izazvala brojne komentare. Već i ranije ove godine, Severinin je izgled izazvao brojne komentare, pogotovo tokom odmora na Maldivima. Osim nove figure, Severina ima i novu frizuru koja joj sjajno pristaje.

https://www.instagram.com/p/Bv_SH3dFE1E/

Podsjećamo, Severina se ovog mjeseca prekinula saradnju s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, a pojavile su se informacije koje govore da je posljednjih nekoliko mjeseci, njena cijena na estradnom tržištu u velikom padu, zbog čega je na sve načine pokušala povećati broj nastupa. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti