SUPRUGA VUKA S WALL STREETA ‘Dao bi mi kokain i prisiljavao me na seks s ljudima s kojima je planirao sklopiti poslove’

Piše: Redakcija

Bila je to brakorazvodna parnica zbog koje je strepio cijeli Wall Street – mnogi su se financijski moguli znojili zbog optužbi o seksualnim orgijama, hrpama kokaina i ultimativnoj dekadenciji.

Ona je ovih dana, nakon što su detalji sa suda neko vrijeme dizali tiraže štampi, na sreću mnogih uključenih konačno završila. No, ono što je izašlo u javnost o stvarnim vukovima s Wall Streeta malo ko će brzo zaboraviti. Glavni akteri zapanjujuće afere bili su 42-godišnji Sage Kelly, milioner i investicijski bankar iz firme Jefferies & Company, i njegova supruga Christina Di Mauro Kelly (39). Isprva je sve nalikovalo na ozbiljnu bračnu svađu.

Kelly je uložio zahtjev za razvod, a nakon što je dobio privremeno skrbništvo nad svojim kćerima (navodno na temelju toga što je potajno snimao svoju ženu kako šmrče kokain i pije u njihovu stanu na Petoj aveniji), njoj je puknuo film te je uložila protutužbu u kojoj ne samo da je tvrdila da je njen suprug ozbiljan ovisnik o alkoholu i kokainu te zlostavljač djece, nego i da ju je prisiljavao na seks s njegovim potencijalnim poslovnim partnerima, i to kako bi s njima sklopio posao.

‘Idemo se zamijeniti’

Osim njegova, spomenula je i niz drugih imena iz financijskog svijeta pa su se odjednom na Wall Streetu počeli provoditi testovi na drogu i izdavati priopćenja u kojima se negiraju optužbe. Naprimjer, u svojoj je tužbi detaljno opisala događaj iz Bostona 2012. kad ju je Kelly prisilio da spolno opći s Marcom Beerom, šefom Aegerion Pharmaceuticalsa, s kojim je želio sklopiti posao.

Ona i njezin suprug te su se godine jednom prilikom družili s Beerom i Bjornom Kochom, jednim od direktora u UBS-u.

– Večer je počela u baru hotela Ritz Carlton. Svi u grupi su pili alkohol i uzimali kokain, osim Marcovih odraslih sinova koji su nam se samo nakratko pridružili. Zatim se nas šest povuklo u Bjornov stan u kojem je Marcova djevojka, divlje plešući, skinula majicu i pokazala svoje umjetne grudi – navodi Christina, kraj koje je ubrzo na kauč sjeo Marc i rekao joj da je predivna.

Njezin muž Sage je, tvrdi, s odobravanjem gledao kako je njegov budući poslovni partner počinje dirati.

– Završili smo u mojoj i Sageovoj sobi. Opet smo uzimali kokain. U sobi su bila dva kreveta. Ubrzo smo se Sage i ja seksali na jednom, a Marc i njegova djevojka na drugom. Tada je Marc rekao da se zamijenimo – tvrdi Christina.

Dodaje kako u tom trenutku nije znala šta da radi, a kad je Marc sugerirao da bi ona trebala voditi ljubav s njegovom djevojkom, Christina je, nezadovoljna prijedlogom, gledala u smjeru svog muža ne bi li vidjela neku njegovu reakciju, odnosno iščitala što on o tome misli. Bio je preuništen, tvrdi.

Večer orgija

– Razmišljala sam o njegovu cilju da želi osigurati posao s Marcom i osjećala sam se odgovornom da ne razočaram Marca. Tako smo ja i Marcova djevojka nekoliko minuta bile u seksualnom kontaktu dok su Marc i Sage gledali. Tada se Marcova cura pridružila Sageu na krevetu i počela voditi ljubav s njim dok sam ja otišla do Marca. Iduće jutro Sage je bio ljut na mene i govorio da ne može vjerovati da sam bila s Marcom – priča Christina.

Seks u bazenu

– No, nakon te večeri Marc je postao važan Sageov klijent i značajan razlog za Sageovu vrlo uspješnu karijeru u Jefferies & Company – tvrdi ona.

No, to nije bilo sve. Sage ju je, tvrdi bivša event planerica za Ralph Lauren, često nagovarao na seks u troje te ju je tokom njihova 12 godina dugog braka često varao, među ostalima i sa ženom svoga poslovnog suradnika s kojom je, pred njenim očima, završio u bazenu u njihovoj vikendici u Sag Harboru.

Zaluđen drogom

– Pozvao je svoga poslovnog kolegu Dunga Nguyena i njegovu ženu Jessicu da neko vrijeme provedu s nama u Sag Harboru. Jedne večere, kad su djeca otišla spavati, mi smo pili i uzimali kokain, a zatim smo svi četvero otišli goli plivati u bazen – priča Christina.

U jednom trenutku Dung je otišao spavati, a ona je imala što vidjeti. Čula je stenjanje i vidjela svog muža kako se pred njenim očima seksa s Jessicom u bazenu.

I Marc Beer i Dung Nguyen negiraju te tvrdnje.

Christina tvrdi da je njezin suprug bio potpuno zaluđen drogom i da je u konzumaciji često pretjerivao. Uvjet da on vodi ljubav s njom, tvrdi, bio je da povuku kokain i da se napiju, a on ju je, čak i nakon što je rodila njihovo prvo dijete, nagovarao da uzima drogu.

Provala u sef

Ona sama je kokain, dodaje, prvi put probala kad su njih dvoje bili na spoju i priznaje da ima problem s tim. Trenutno je na liječenju od ovisnosti, a svojedobno je čak obijala Sageov sef kako bi se domogla droge. No, on je, iako se na sudu predstavlja kao potpuno čist, bio još gori, može se zaključiti iz njene tužbe. Svojedobno se toliko nadrogirao da je ostao bez cipela i pokušao bos propješačiti nekoliko kilometara do doma, a u Sag Harboru je održavao “dan za gljive”.

– Bio je toliko izvan kontrole da su mu prijatelji i poslovni suradnici odlučili sakriti vrećicu s gljivama iz zabrinutosti da će se predozirati. Svi smo bili zapanjeni kad smo ga vidjeli kako nam se približava lica umrljana krvlju. Vikao nam je da je našao vrećicu – sjeća se ona i dodaje da je jednom prilikom njegov prijatelj ostavio vrećicu s kokainom na bilijarskom stolu koju je pronašla njihova kći.

Christina je došla u posljednji tren i spriječila dijete da ga proba.

Sage se također, dodaje, bezbroj puta potpuno uništio od droge, i to toliko da bi obavljao veliku nuždu na krevetu ili podu u spavaćoj sobi ili bi, pak, urinirao po zidovima u nemogućnosti da pronađe WC. Jednom je prilikom na zabavi koju je organizirao za svoje kolege počeo pred njima urinirati, pokazujući im penis.

– Stavila sam mu penis natrag u hlače jer on to nije mogao sam učiniti i zamolila dva njegova poslovna suradnika da ga odnesu u spavaću sobu – priča Christina koja je kao osobe koje su uživale u narkomanskim seansama s njenim mužom navela i šefa Jefferies & Companyja Bena Lorella, direktora Myriad Solutionsa Mark Hosnyja i Clayja Siegalla, šefa Seattle Geneticsa. Svi redom također odbijaju optužbe.

Dotaknula se i Sagea kao roditelja te tvrdila da je zlostavljao njihove dvije kćeri – Cameron (10) i Logan (6) – neprestano ih nazivajući “jebenim retardima i idiotima”. Jednu od njih je jednom prilikom i pljusnuo, a redovno bi ih plašio kada bi bio pod utjecajem droge.

Sage je, pak, u svojoj tužbi, koju je uložio u junu, opisao kako je Christina jednom prilikom odvezla njihov Range Rover, u kojemu su bile i njihove kćeri, u njihov bazen. Za to je svojedobno bila i uhapšena, među ostalim zbog ugrožavanja dobrobiti djeteta i vožnje pod utjecajem alkohola.

– Ona i ja smo rekreativno koristili drogu na određenim socijalnim događajima u prošlosti, no priča o ‘vuku s Wall Stretta’ koju priča pred sudom je čista fikcija – tvrdi Sage Kelly.

Tajnoviti uslovi

No, cijela je sudska drama, koliko god se činila nepopravljivom, dobila sretan epilog. Par se dogovorio o zajedničkom skrbništvu – koje je, tvrdi Christina, bio njezin cilj, a ne novac, odnosno sedam miliona dolara koje je također potraživala – te je nakon toga izdala saopštenje kako je on “odličan otac” i ispričala se njegovoj firmi.

“On je osoba visokog integriteta i odličan otac koji duboko voli svoju djecu. Značajan dio toga što se pisalo u štampi i drugim medijima proteklih sedmica je netačno, neistinito i hiperbolično, i izvinjavam se onima koji su zbog toga snosili posljedice”, navela je u jednom od dokumenata.

Uvjeti postignute nagodbe nisu objavljeni.

Izvor: Jutarnji.hr

Pročitajte još