Gazi Husrev–beže ili: Bukagije ponovo na sceni Narodnog pozorišta: Evo ko su sretni dobitnici ulaznica za ovu predstavu

Piše: Redakcija

U srijedu, 10. 4. u 19:30 sati, na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo bit će izvedena dramska predstava „Gazi Husrev–beže ili: Bukagije“ rađena prema tekstu Džemaludina Latića. Adaptaciju teksta i dramaturgiju je uradio Hasan Džafić, a režiju potpisala Tanja Miletić-Oručević. U predstavi igraju: Aldin Omerović, Aleksandar Seksan, Ermin Sijamija, Emir Fejzić, Vedran Đekić, Merima Lepić-Redžepović, Ejla Bavčić-Tarakčija, Helena Vuković, Mehemd Porča, Damir Kustura, Hasija Borić-Stojić, Riad Ljutović, Alen Muratović, Nerman Mahmutović, Davor Sabo, Matko Šegulić.

U saradnji s Narodnim pozorištem u Sarajevu darujemo dvije najbrže čitateljke sa po 2 ulaznice za premijeru ove predstave, a one su Amela Memić iz Breze i Amira Velić iz Breze. Sretne dobitnice po svoje ulaznice mogu doći pola sata prije predstave na Narodnog pozorišta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti