Od cifre će vam se zavrtjeti u glavi: Otkriveno koliko Jelena Karleuša zarađuje po sezoni u Zvezdama Granda

Piše: Redakcija

Nije tajna da poznata pjevačica Jelena Karleuša živi život “na visokoj nozi”, a to što je u posljednje vrijeme stalno u centru brojnih skandala samo je, čini se, unaprijedilo njenu popularnost. Naime, seks skandal  s Ognjenom Vranješom, a zatim sukob s vlasnikom Pinka, Željkom Mitrovićem su, kako pišu srbijanski mediji, učinili da Jeleni poraste cijena nastupa. 

– Donedavno je nastupala za osam do deset hiljada eura, a sada bez problema može tražiti i do 15 hiljada – pišu srbijanski mediji i dodaju da je u svojoj dosadašnjoj karijeri zaradila pozamašnu sumu novca, nagađajući da je riječ o sumi većoj od deset miliona eura. 

No, ne treba zanemariti ni činjenicu da njen suprug Duško u Kini, tačnije u klubu Guangzhou zarađuje 14 miliona eura po sezoni, a par je nedavno kupio vilu bivšeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija za 2,5 miliona eura. 

– Ja ne kupujem stanove, samo vile, sve skuplje od dva miliona dolara. Nemojte me omalovažavati – rekla je Jelena nedavno, te svima savjetovala da barem jednom u životu odu na Maldive kako bi se odmorili. 

No,  osim putem  pjevanja i nastupa   Jelana zarađuje i pozamašnu sumu kao učesnica žirija showa “Zvezde Granda”, a srbijanski mediji prenose da po sezoni dobije i do 300 hiljada eura. 

Osim na luksuzna putovanja, Jelena najviše novca troši na dizajnerske krpice, a njen je ormar pun luksuznih brendova. 

– Nije teško idejno, koliko finansijski. Imam jako puno pojavljivanja u medijima – prokomentarisala je Jelena u jednom od intervjua činjenicu da se nikada u javnosti ne pojavljuje u istoj garderobi. 

No, ako je suditi po primanjima poznate pjevačice, čini se da ni finansijski aspekt nije preveliki problem. 

View this post on Instagram

🖤 #valentines

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti