I vama će trebati doktor nakon ovog videa Jennifer Lopez

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BursS6tARku/

Latino diva Jennifer Lopez još jednom je dokazala zbog čeka i na pragu 50-tih izgleda fantastično, a novi spot za pjesmu “Medicine” koji je nedavno objavila, obiluje atraktivnim i prilično provokativnim plesom na koji smo od Jennifer i navikli. Naime, u spotu koji je za svega tri dana skupio više od 7 miliona pregleda, Jennifer je u provokativnom kostimu zaplesala strastven striptiz ples.

Ovaj spot došao je u vrijeme kada pjevačica i njen budući suprug Alex Rodriguez prolaze kroz veoma buran period nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je Alex bio akter ljubavne afere sa bivšom suprugom jednog bejbol igrača koji je u javnosti pri obznanio ove informacije.

Ipak, to Jennifer nije nimalo pokolebalo, te je novim spotom još jednom pokazala da je pravi profesionalac kada je njena karijera u pitanju. Atraktivnim plesom, Jennifer je atmosferu u spotu dovela do usijanja, a sam ambijent cirkusa u kojem se radnja spota događa, doprinijeo je da i ovo muzičko ostvarenje latino dive prijeti da narednom periodu postane apsolutni hit.

Pročitajte još