Urnebesna proslava: Pjevač se skinuo go nakon pobjede na muzčkom takmičenju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwB4iruBGUa/

Nesvakidašnji događaj obilježio je finalno veče jednog od najpoznatijih muzičkih takmičenja “The Voice”. Naime, pjevač Olly Murs je na neočekivan način proslavio pobjedu svoje muzičke učenice Molly Hocking, pozirajući potpuno go u stolici u kojoj sjede članovi žirija.

Pobjednik skida sve- napisao je Olly na svom Instagramu, aludirajući na veliki hit grupe ABBA “The Winner Takes It All”.

Olly je nakon pomalo neočekivanog javnog istupa dugo u noć proslavljao pobjedu svoje učesnice. Molly je nakon nevjerovatnog finala i pobjede koju je odnijela u veoma jakoj konkurenciji istakla kako nije očekivala da će njena pobjeda “toliko značiti” njenom muzičkom mentoru, ne željeći dodatno komentarisati njegov javni istup.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti