Da li vam se dopada: Scarlet Johanson provokativnim dekolteom iznenadila mnoge

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BurexpzlsBD/

Iako se dugo skrivala od medija, glumica Scarlet Johanson oduševila je mnoge kada se pojavila na premijeri filma “Avengers: Endgame”. Glumica koja gotovo uvijek zna kako izađi pred kamere kada je riječ o velikim događajima, i ovoga puta pokazala je svoj bezprijekoran stil. Poznata stilistica Molly Dickinson za Scarlet je odabrala elegantno odijelo Toma Forda iz kolekcije proljeće-ljeto 2019.

Jedinstveni kroj svojevrstan je pečat Toma Forda koji je godinama radio za Gucci, a radi se zapravo o sexy minimalizmu.

-Da bi se muškarci i žene osjećali ljepše i da bi ih osnažio osjećajem samopouzdanja- bile su rijči Forda kojim je želio objasniti šta je zapravo njegov cilj kada je u pitanju visoka moda.

On je u nekoliko navrata pohvalio glumicu za koju je rekao da pored sjajnog stiliste može primjetiti da se ona u javnosti uvijek pojavljuje u savršenim kombinacijama kojima zna kako da “koketira” sa publikom, ali i sa medijima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti