Komičar preminuo tokom nastupa, a par trenutaka ranije upitao publiku: Zamislite da sad umrem

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwJ5cCkHKyW/

Britanski komičar Ian Cognito preminuo je na sceni tokom predstave. Glumac je na bini ležao duže od pet minuta, dok je publika smatrala da se radi o njegovom triku. Cognito je tokom performansa sjeo na stolicu, nakon čega je počeo teško disati, a zatim se srušio na pod. Za to vrijeme, publika se smijala njegovim prethodnim šalama, ne mogavši naslutiti o čemu se radi.

Glumac se prije početka stand upa požalio vlasniku kluba u kojem je nastupao da se osjeća loše, ali je insistirao da ipak održi nastup.

-Bio je, kao i uvijek, glasan. Mislio sam da u tom trenutku ima tako dobar nastup- izjavio je vlasnik kluba.

On je izjavio kako se Ian tokom nastupa šalio na svoj račun, a u jednom trenutku je rekao “Zamislite da umrem tu pred vama!”

Iako je menadžer ubrzo pozvao hitnu pomoć koja je u klub stigla u veoma kratkom vremenskom periodu, mogli su samo konstatovati smrt.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti