Ništa od razvoda: Angelina Jolie želi Brada natrag

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Najpoznatiji holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt po svemu sudeći odlučili su zakopati ratne sjekire na veliku radost njihovih fanova koji su potajno priželjkivali da će se najpoznatiji par Hollywooda uspjeti pomiriti. Prvi je ovu informaciju prenio britanski “The Sun” koji tvrdi kako je Angelina ta koja ovu brakorazvodnu parnicu odugovlači već tri godine čime je Bradu dala do znanja da želi da se pomire, ali od njega očekuje da preduzme prvi korak ka tome.

-Bred samo želi da se sve napokon riješi. Sve je to moglo da bude gotovo i prije godinu dana, ali Angelina odugovlači proces- izjavio je izvor blizak paru.

Iako mnogi tvrde kako Brad samo želi da konačno dobije pravo da viđa su svoju djecu, postoje i oni koji smatraju da će Brad ipak popustiti i dati njihovom braku drugu šansu.

Angelina je nakon priznanja da je njihov odnos narušen odlučila tokom 2016. godine podnijeti papire za razvod sa čim se ubrz složio i glumac koji je samo želio da se proces okonča što prije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti