Holivudski zavodnik pokazao izvajanu figuru: Dame, šta kažete na ovo?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvMn1BIHEq6/

Holivudski glumac Jude Law nedavno se obreo u Veneciji gdje trenutno snima film “Novi papa”, a u javnost su procurile prve fotografije sa snimanja na kojima dominira njegovo mišićavo tijelo. Glumac, koji je poznat kao veliki zavodnik, izgleda savršeno, baš kao u najboljim danima, iako je nedavno proslavio svoj 47. rođendan. Glumac koji se proslavio ulogama u filmovima “Hladna planina” i “Talentovani gospodin Ripley” osvojio nominacije za Oscara, ima zavidnu reputaciju u zavođenju žena, što mu je pomoglo da zbog svog specifičnog šarma osvaja srca dama širom svijeta.

https://www.instagram.com/p/BwLHtgRHLHc/

Glumac je u periodu od 1997. do 2003. bio je u braku sa Sadie Frost sa kojom ima troje djece. Potom je bio u braku sa glumicom Siennom Miller od koje se ubrzo razveo, da bi potom ušao u vezu sa američkom manekenkom Samanthom Burke sa kojom je dobio svoje četvrto dijete.

https://www.instagram.com/p/BwLDgHFDDe7/

Nakon raskida, glumac je tokom 2014. godine bio u vezi sa Catherinom Harding koje je ubrzo ostala u drugom stanju. Ipak, glumac se početkom ove godine oglasio u javnosti priznavši kako se trenutno nalazi u vezi sa mladom Phillipom Coan sa kojom se nedavno i vjerio.

Pročitajte još