Burna svađa manekenke i kolumnistice: Ti si posljednja osoba koja ima pravo da me kritikuje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu_PLInH1E9/

Hrvatska manekenka Nina Morić posljednjih nekoliko godina privukla je veliku pažnju talijanske štampe, a sve zbog njene ljubavne veze i braka koji je imala sa kontraverznim Fabrizijem Coronom. Nina je zbog brojnih skandala često bila tema broj jedan u Italiji. Nina je potom, ugrozila svoju profesionalnu karijeru, a brojnim estetskim operacijama dovela je svoje lice do neprepoznatljivosti.

Ipak, posljednji ispad manekenke dogodio se tokom Tv duela koji je u emisiji “Pet protiv jednog” imala sa kolumnisticom Karinom Cascello koja je Morićevu prozvala i izazvala njenu burnu reakciju nakon što je za njenog bivšeg supruga istakla kako je on glavni krivac zbog kojeg je propala njena profesionalna karijera.

-Riječ je o muškarcu koji ti je uništio karijeru i osobnost- rekla je Casccelo na šta joj je Nina odgovorila kako bi sve isto uradila ponovo.

Karina je odmah prokomentarisala da je Nini u tom trenutku bila potrebna pomoć ljkara i psihijatra što je hrvatsku manekenku u potpunosti razbjesnilo, nakon čega je usljedio njen žestog odgovor.

-Karina, molim te, nisi psihologinja. Ko si ti da mi sudiš? Ja mogu tvrditi da sam slaba, ali ti ne. Stvarno si najgori mogući primjer osobama koje pate. Osoba si bez skrupula i bez osjećaja- žusto je odgovorila Morić.

https://www.instagram.com/p/BvRYkMzH0Wt/

https://www.instagram.com/p/Bub0rYjnOr-/

Pročitajte još