Severina nema dilemu: On je i dalje najvažniji muškarac u mom životu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwMTBFUBNSf/

Pjevačica Severina Kojić posljednjih dana često se je bila tema tabloida zbog njenog sukoba sa menadžerom Tomicom Petrovićem zbog čega su se u medijima često pojavljivale informacije koje govore da je pjevačicina karijera doživjela najveću krizu u posljednjih nekoliko godina. Sudeći prema posljednjim fotografijama koje redovno objavljuje na svom Instagramu, Seve uživa u svakom trenutku života, a osmijeh naprosto ne skida sa lica.

Iako je već nekoliko putu odgovorila na škakljivo pitanje, o tome, koji je muškarac donio najviše radosti u njeno srce, Severina bi uvijek davala jedan te isti odgovor, rekavši kako se radi upravo o njenom sinu Aleksandru.

https://www.instagram.com/p/BwMTBFUBNSf/

– Kad me on zagrli! Sve na svijetu. Sve. I još malo više. I dalje. I znate ono kad ne znate više šta biste od sreće? Eto, tako se baš sad osjećam- napisala je Severina ispod zajedinčke fotografije sa sinom koja je za samo nekoliko časova osvojila srca više od 90 hiljada njenih fanova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti