Problemi se nastavljaju: Andrej Atijas progovorio o odnosu s Anabelom

Piše: Redakcija

Nakon što ju je 11. septembra prošle godine, navodno, udario i vrijeđao, poznata pjevačica Anabela Atijas i njen suprug Andrej viđeni su zajedno u šetnji. Ako je suditi po pisanju srbijanskih medija, par je šetao s kćerkom Blankom, ali umjesto da uživaju oni su se svađali. No, Andrej je to negirao. 

– Tek sam došao iz Sarajeva. Izašli smo da prošetamo po lijepom danu i nije bilo nikakve svađe. Bio sam u Sarajevu zbog obaveza na sudu. Morao sam s advokatima da riješim neke stvari, da tužim neke osobe, ali ne želim da detaljišem – rekao je on. 

No, ono što je dodao samo je podstaklo nagađanja da Andrej i Anabela nisu u dobrim odnosima. Naime, on je otkrio da ne planiraju da imaju više djece. 

– Dovoljna nam je Blankica. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno, a i Anabela ima dvije kćerke. Ne želim više djece – rekao je on. 

Anabela i Andrej imaju kćerku Blanku

Podsjećamo, u periodu nakon što je Andrej, navodno, udario Anabelu pisalo se o tome da je pjevačica predala papire za razvod. 

– Zbog male Blankice Anabela će i poslije razvoda ostati u kontaktu s Andrejom, a ljubavne emocije je potisnula jer nije spremna na agoniju koju joj on priređuje svojim čestim pijanstvima. Njoj je život dovoljno haotičan i bez njega tako da nema snage za njegova stalna pravdanja i obećanja koja ne ispuni – rekao je Anabelin prijatelj za  “Story.rs”. 

O tome šta se desilo u njihovom domu tog 11. septembra je za srbijanske medije govorio i sam Andrej. 

– Poslije sukoba, odnosno poslije skandala za koji sam kriv sam otišao iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo spriječili pisanje o tome. Ono što moram da naglasim je da nisam izvršio fizičko, nego samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo, a popio sam više nego što je trebalo – rekao je, između ostalog, Andrej i dodao da je policija došla nakon poziva komšija. 

Naime, on je istakao i to da Anabela nije kriva za njihov sukob, te dodao da je pokušava ubijediti da mu oprosti.

– Kada se supružnici posvađaju to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da joj je teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali vjerujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovjek na svijetu, super prijatelj i super ljubavnik – rekao je on tada.

Ostaje da se vidi da li je njihova šetnja pokušaj pomirenja ili samo druženje zbog kćerke. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti