Bivša supruga Donalda Trumpa otkrila slažu li se njegova kćerka Ivanka i Melanija

Piše: Redakcija

Ivana Trump, bivša supruga predsjednika SAD-a, otkrila je u kakvim su odnosima njena kćerka  Ivanka i sadašnja Donaldova supruga Melanija, a povodom toga što se posljednjih mjeseci nagađa da nisu posebno bliske. U intervjuu za “The Atlantic””, Ivana je objasnila kako se Melanija nije zamjerila njenoj kćerki,  za razliku od žene koja je razorila njihovu porodicu. Naime, u pitanju je Marla Maples, druga Donaldova supruga.

View this post on Instagram

#Peace!🙏🏻

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan) on

Ivanka voli Melaniju jer Melania nije uništila moj brak, poput one druge, kojoj ne želim ni izgovoriti ime – rekla je Ivana.

Podsjećamo, Ivana i Donald vjenčali su se 1977. godine, a njihova je ljubav propala kad se saznalo da je  vara s glumicom Marlom Maples. S njom se i vjenčao godinu kasnije te zajedno imaju kćerku  Tiffany Trump.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti