Veliki povratak legendarnog golfera: Trijumf proslavio uz novu partnericu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwQQ39fAwed/

Golfer Tiger Woods koji je svojevremenom proglašen najboljim igračem u historiji ovog sporta, nakon 11 godina pauze ponovo je izašao na “zeleno polje” osvojivši svo četrnaesti “Masters” turnir u karijeri. Veliki povratak Woodsa s nestrpljenjem su iščekivali milioni njegovih obožavalaca koji su za posljednji turnir izdvojili pravo malo bogatstvo kako bi bili u prilici da nakon više od 10 godina ponovo uživaju u bravurama najboljega igrača golfa svih vremena. Ipak, da Tiger nije bio jedina glavna tema dana, pobrinula se Erica Herman, deset godina mlađa partnerica sjajnog golfera koji se ujedno privi put pojavila u njegovom društvu na nekom od zvaničnih događaja.

Woods je nakon razvoda od Elin Nordegren 2010. godine zapao u veliku krizu nakon čega je njegova karijera krenula silaznom putanjom. Nakon sjajnih nastupa i brojnih trofeja, Tiger je postao jedna od glavnih tema američkih tabloida koji su u stopu pratili svaki njegov prestup, budući da je zbog problema s alkoholizmom u nekoliko navrata bio hapšen zbog vožnje i nasilničkog ponašanja pod dejstvom alkohola.

Tiger je nakon razvoda od Elin brzo stupio u ljubavnu vezu sa Kristin Smith, ali je zbog nevjerstva njihovoj ljubavi došao kraj nakon samo nekoliko mjeseci. Woods je svoju djevojku varao na svakom koraku, a kada je ona to saznala, odlučila je prekinuti.

Njegova naredna “ljubav” bila je fitness instruktorica i model Laci Kay Somers koji je ubrzo “zamijenio” skijašicom Lindsey Vonn sa kojom je snimljen kako uživa na jednoj egzotičnoj lokaciji.

Ipak, nakon burnih nekoliko godina, izgleda da je Erica nekako uspjela Woodsa zadržati za sebe, a sudeći prema njihovim osmjesima, iz svega bi se mogla rodite velika ljubav.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti