Manekenka Kate Moss spremna da po drugi put izgovori sudbonosno DA

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BuKfkKgl-kj/

Manekenka koja iza sebe zasigurno ima uspješnu karijeru u svijetu mode je 45-godišnja Kate Moss, a sada je spremna da i po drugi put izgovori sudbonosno DA. Britanska modna ikona iza sebe ima brak s rockerom Jamiejem Hinceom, a već idućeg ljeta planira vjenčanje sa svojim zaručnikom 32-godišnjim Nikolaijem Von Bismarckom.

Par je zajedno još od 2015., a izvor blizak paru otkrio je kako se lijepo slažu te da razmišljaju o tradicionalnom vjenčanju u crkvi. Nikolaijevi roditelji malo su skeptični oko njihove veze s Kate, ali se nekada problematična manekenka jako promijenila i sad se drži dalje od alkohola i droge.

– Mislili su da je ona nepopravljiva partijanerica no sad je potpuno nova osoba i vodi sasvim drukčiji način života. Sprijateljila se i s Nikolaijevom majkom Debi. Sad kad se ostavila alkohola i tulumarenja, potpuno je nova osoba. Već 18 mjeseci ne prije – ispričao je isti izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti