Edin Džeko obradovao dječaka Maka: Dres sa brojem devet za malenog šampiona

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BodhDi6BGcI/

Bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko još jednom je pokazao da čovjek velikog srca. Pored sjajnih partija koje redovno pruža kako u Romi tako i u reprezentaciji, Džeko je i ovoga puta dokazao da je veliki humanitarac. Kako bi barem na kratko razgalio srce malenog Maka Husića koji trenutno vodi životno borbu, Edin je odlučio pokloniti mu njegov dres sa brojem devet, simbolično poručivši da dres sa ovim brojem nose pravi šampioni.

-Ćao Mak! Samo da te pozdravim i da ti poželim što brži oporavak, budi nam uvijek sretan i nasmijan i razmišljaj pozitivno. Čuo sam da voliš fudbal i zato sam ti spremio jedan poklon, da imaš za uspomenu, a isto tako, da igraš sa svojim drugovima ako Bog da, kad se oporaviš. Evo ga, nadam se da ti se sviđa. Devetka kao i Džeko. Sretno i ljubim te. Ćao!- poručio je Džeko u videu.

Za našeg MAKA od našeg ZMAJA.

Gepostet von Hadis Hasic am Montag, 15. April 2019

Sedmogodišnjem Maku Hasiću iz Bukovice kod Kiseljaka tokom protekle godine dijagnosticiran je rijetki oblik karcinoma Burkittov limfom. Kako bi pomogli Maku u liječenju opake bolesti, aktiviran je i humanitarni broj 17007, jedinstven za sve mobilne operatere u BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti