Samački život Angeline Jolie: Već tri godine živi u izolaciji, izbjegava prijatelje i posjećuje časove kulinarstva

Piše: Redakcija

AFP

Iako su se mnogi ponadali da je informacija o pomirenju najpoznatijeg holivudskog para tačna, slavni glumac odmah je demantirao medijske spekulacije tvrdeći da on nakon svega samo želi “mir i blagostanje” za svoju djecu. Ono što je Angelina Jolie izjavila, Brad je demantirao, a na kraju se ispostavilo da se radi o običnom spinu, koji je tabloidima poslužio za podizanje tiraža. Sa druge strane, mediji su posljednjih dana pokušavali saznati zbog čega je Angelina nakon mjeseci oštrih izjava i osuda na račun Brada odlučila “spustiti loptu”, do pravog odgovora još uvijek nisu uspjeli doći.

Angelina je priznala da poput Brada njihovoj djeci želi ponuditi najbolje uslove za život, a medije je zanimalo i to zbog čega se Angelina posljednje tri godine koliko traje cijela farsa oko razvoda, u javnosti gotovo i ne pojavljuje. Glumica je priznala da se u potpunosti posvetila roditeljstvu priznavši da je zbog medijskog pritiska odlučila napustiti njihovu vilu u Los Angelesu i preseliti u iznajmljeni apartman gdje se još uvijek uspijeva sakriti od nasrtljivih paparazza. Ovbu informaciju potvrdili su i njeni bliski prijatelji koji su izrazili zabrinutost činjenicom da glumica posljednje dvije godine izbjegava svaki kontakt i razgovor sa svojim dugogodišnjim prijateljima.

https://www.instagram.com/p/BwPt45-HWw9/

Angelina tokm posljednjeg ročišta nije željela odgovarati na brojna novinarska pitanja, a jedno od njih, posebno ju je razbjesnilo. Naime, jedna od novinara Angelinu je nakon izlaska iz sudnice upitao da li je razlog njenog nepojavljivanja u javnosti taj što već duže vremena krije svog “tajnog partnera” na šta je glumica burno odreagovala.

Ona je na kraju priznala da je tačna informacija da se već duže vremena ne viđa sa svojim prijateljima pravdajući tu odluku činjenicom da joj je potreban mir i samoća. Kako ne bi ostali “kratkih rukava”, Angelina je novinarima ispričala kako trenutno uživa u novom hobiju, a to je kuhanje, te dodala da već neko vrijeme posjećuje časove kulinarstva što joj pomaže u opuštanju i skretanju misli od brojnih problema.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti