Procurili glumičini snimci iz policije: Divljački me vukao i telefon razbio na mom licu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt3s94ZgB01/

Američka glumica Amber Heard našla se u središtu skandala kada je na površinu isplivala informacija da je tokom braka sa holivudksim glumcem Johnnyjem Deppom bila žrtva porodičnog nasilja, o čemu je dugo ćutala u javnosti. Nakon niza obostranih optužbi, par koji se u mežuvremenu razveo, sklopio je vansudski dogovor kojim su se bivši supružnici zavjetovali da u javnosti neće govoriti o bračnim razmiricama. Amber je navodno od Deppa na ime tajnog dogovora dobila čak 7 miliona dolara, ali je nakon jedne kolumne koju je objavila u medijima otkrila detalje nasilja koje je pretrpjela, nakon čega je Depp podigao kontra optužnicu kojom od bivše supruge na ime prekršenog dogovora zahtjeva isplatu 50 miliona dolara.

Međutim, ova priča očigledno tek treba da dobije epilog budući da su se u javnosti pojavili šokantni snimci iz 2016. godine na kojima se može vidjeti potresno svjedočenje koje je Amber dala u prostorijama policije. U veoma napetoj atmosferi, vidno potrešena glumica, dala je izjavu nedugo nakon što je njena prijateljica prijavila policiji Deppovo zlostavljanje. Upravo je taj incident bio “okidač” da Amber podnese zahtjev za raskid braka.

-Sve čega se sjećam jesu psovke koje je sasuo mojoj prijateljici Io Tillett Wright, dodajući kako me sada može imati. Zatim je zamahnuo mobitelom i bacio ga što je jače mogao u moje lice. Rekla sam: “Pogodio si me. John, pogodio si me. Dušo, pogodio si me u oko”- ispričala je glumica tokom razgovora u policiji.

Ona je priznala kako u početku nije željela okriviti Deppa za zlostavljanje i to u trenutku kada je na poziv njene prijateljice, policija stigla u njihov dom.

-Počela sam plakati i on mi je prišao. Zgrabio me za glavu, rukom primio moju kosu i rekao:”Pogodio sam te u oko, ha? Daj da vidim gdje sam te pogodio. Šta ako te povučem za kosu?” Teško je to opisati, ali tada kao da me povlačio s jedne strane na drugu držeći me za kosu- ispričala je vidno uznemirena glumica.

Ona je ispričala kako ju je Depp nakon toga nastavio udarati i vući za kosu, a njen jedini način da se spase bio je glasno vikanje u slušalicu telefona, dok se na drugoj strani “žice” još uvijek nalazila njena prijateljica koja je čuvši vrisku, pozvala policiju i uputila ih na adresu gdje su živjeli Depp i Heard.

https://www.youtube.com/watch?v=fJjujPIEuSg

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti