Pogledajte parodije na temu zadnjice Kim Kardashain

Piše: Redakcija

Ovim potezom još jednom je u centar pažnje stavila svoju slavnu stražnjicu. Za Paper je pozirala slavnom fotografu Jean Paulu Goudeu, a osim golišave fotografije snimili su i novu verziju njegove slavne fotografije “Champagne Incidenta” u kojoj je Kim, za razliku od prijašnjeg modela, bila odjevena u svečanu haljinu dok je šampanjac letio iz boce prema čaši koja je stajala na njenoj zadnjici.

– A rekli su da nemam talenta. Pokušajte vi balansirati čašu šampanjca na svojoj zadnjici – komentirala je Kim na Twitteru snimanje editorijala.

Dok su njeni fanovi oduševljeni ovim izdanjem, nekima se pak i ne sviđaju Kimine eksplicitne fotografije. Tako joj je glumica Naya Rivera putem Twittera komentirala: “Inače ne bih ništa rekla, ali ti si nečija majka”. I nije jedina. Mnogima je ova naslovnica bila inspiracija za brojne smiješne fotomontaže, koje su danas “okupirale” društvene mreže i portale. Evo nekih najzanimljivijih. Vjerujemo da će vas nasmijati.

[nggallery id=580]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti