Victoria slavi 45. rođendan, nosila je sve, od minica do čizama bez pete, pogledajte kako je mijenjala izgled

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvj9X2xAloi/

Modna blogerica i bivša članica benda “Spice Girls”, Victoria Beckham, proslavila je danas svoj 45. rođendan u društvu svoje porodice. Njen suprug David Beckham, zajedno sa njihovom djecom, Brooklynom, Romeom, Cruzom i harper, upriličio je veliko porodišno slavlje, ženi koja je tokom prethodnih 20 godina, gradila karijeru sigurnim koracima. Popularna “Posh”, postala je simbol uspješne i savremene žene, koja je od stidljive Victorije Adams, postala jedna od najbolje odjevenih žena showbizza.

Victoria koja danas važi za jednu od žena sa javne scene čiji se modni savjeti smatraju najrelevantnijim kada su u pitanju novi modni trendovi. Svoju uspješnu karijeru predodredila je alter egom, “Posh Spice”, a ubrzo nakon što se upustila u dizajnerske vode, naišla je na brojne kritike onih koji su smatrali kako će njema karijera doživjeti krah. Među brojnim kritičarima njenih dizajnerski početaka bilo je i oni, koji su pak, smatrali kako će Victorija zauvijek ostati “supruga Davida Beckhama”, i ništa više od toga.

Ipak, Vicotrija je izdržala sva podmetanja i ogovaranja, a nakon prvih revija, modni dizajneri najvećih svjetskih brendova, morali su joj pružiti ruku i čestitati na velikom uspjehu.

View this post on Instagram

Happy BDay to You…😊😊👍

A post shared by EmaB (@emanuela_benaglia) on

-Želim više i više- rekla je Victorija pred početak jedne njene revije u New Yorku, a ubrozo je ova njena izjava postala njen glavni moto, koji, mora se priznati, već sada pokazuje da se popularna “Posh” nije slučajno pojavila u svijetu visoke mode, gdje će sudeći prema njenim rezultatima, ostati još dugo.

https://www.instagram.com/p/BwWcDTWDD24/

View this post on Instagram

Before she became a fashion designer, #VictoriaBeckham was best known to the world as a member of superstar pop group the #SpiceGirls. But since launching her womenswear line in 2008, the former singer has continued to impress critics with her expanding aesthetic, growing her brand into a global fashion label which now includes handbags, sunglasses and shoes. Unlike most other celebrity-designed products, Beckham oversees all production and design aspects herself and has successfully parlayed her personal profile into a high quality fashion brand. On her birthday, discover how the pop star-turned-fashion entrepreneur built her business over at businessoffashion.com [Link in bio] 📷: @victoriabeckham

A post shared by The Business of Fashion (@bof) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti