Glumica Jenny Mollen iskreno: Ispustila sam sina i zbog toga mu je napukla lobanja

Piše: Redakcija

Glumica Jenny Mollen, supruga Jasona Biggsa, šokirala je fanove nakon što je na svom Instagram profilu objavila nesvakidašnje priznanje. Naime, ona je pisala o nesreći koju je doživjela s petogodišnjim sinom Sidom. 

– U subotu navečer sam ispustila sina i pao je na glavu, a zbog toga mu je napukla lobanja i bio je u odjelu intezivne njege. Hvala svim sestrama, neurolozima, pedijatrima, dežurnom osoblju kantine…. Nisam sigurna kada se ova objava pretvorila u govor koji bih držala da sam dobila Oscara, ali bogu hvala na Jasonu Biggsu – napisala je ona, između ostalog.

https://www.instagram.com/p/BwYW-CGHa3U/?utm_source=ig_embed

Glumica je dodala i to da je iza nje prilično traumatična sedmica, ali i to da je njen sin kući i da se oporavlja. 

– Saosjećam sa svim roditeljima koji su se ili koji će se naći u ovakvoj poziciji. Niste sami…. – napisala je ona ispod fotografije na kojoj drži sina, dok je njegovo lice pokriveno emotikonom.

No, ovo svakako nije prvi put da glumica na Instagramu dijeli ono što proživljava s djecom. Naime, ona je u novembru prošle godine pisali o teškom psihičkom stanju u kojem se našla nakon što je njenog drugog sina Lazla ugrizao pas. 

View this post on Instagram

This is how narcissists have sex

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti