Video: Ana Bastiana Schweinsteigera odvela na ručak na Dunavu

Piše: Redakcija

Ana Ivanović pozirala je pred objektivom Johna Russoa za Vanidades magazin. Srbijanska teniserka je još jednom pokazala kako zanosno izgleda u kupaćem kostimu. Uz Mariju Sharapovu ona je najljepša teniserka svijeta. Uživajte u videu sa snimanja editorijal.

Ali, kako se moglo očekivati veću pažnju od editorijala ipak je izazvao video koji su zabilježile kamere emisije “Paparazzo lov”, na kojem se vidi kako Ana uživa u društvu svog momka, njemačkog fudbalera Bastiana Schweinsteigera (30).

Njih dvoje su snimili dok su zajedno bili na ručku u jednom restoranu na obali Dunava. Bili su u društvu njenog brata i još nekoliko mladića. Jeli su, pričali i cijelo se vrijeme smijali.

Njemački fudbaler već je neko vrijeme u Beogradu gdje se provodi sa djevojkom Anom. Teniserka je prije sedam dana proslavila 27. rođendan, a Bastian je naravno bio na proslavi koju je Ana organizirala za porodicu i najbliže prijatelje, piše 24 sata.

https://www.youtube.com/watch?v=3Oz0dS7S6NY

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti