Michelle Obama oduševljena potezom pjevačice: Djevojko, činiš me ponosnom

Piše: Redakcija

Former US first lady Michelle Obama gestures on stage of the Royal Arena in Copenhagen on April 9, 2019 during a tour to promote her memoir “Becoming”. (Photo by Martin Sylvest / Ritzau Scanpix / AFP) / Denmark OUT

Ameršička r’n’b zvijezda Beyonce prije dva dana promovirala je dokumentarni film “Homecoming” koji govorio o pripremi, organizaciji i održavanju spektakularnog koncerta koji je održan protekle godine. Koncert, koji je za Beyonce predstavljao pravi izazov, usljedio je samo nekoliko mjeseci nakon što je pjevačica na svijet donijela blizance. Ipak, činjenica da se pjevačica nakon velike pauze na scenu vratila na velika vrata, posebno je obradovalo bivšu američku prvu damu Michelle Obama, koja nije štedila riječi hvale na račun muzičke zvijezde.

-Djevojko, činiš me jako ponosnom. Volim te. Drago mi jer jer koristiš ovaj film kako bi inspirirala nadolazeće generacije onih koji stvaraju historiju i ruše rekorde, i koji će osvojiti svijet u narednim godinama. Tako da, draga moja prijateljice, nastavi govoriti istinu- rekla je Obama u veoma emotivnom videu koji je objavila na Instagramu.

Michelle i Beyonce gaje jako bliske i prijateljske odnose još od 2009. godine kada je pjevačica bila jedna od muzičkih gošći tokom inauguracije Baracka Obame na mjesto predsjednika SAD. Od tada, njih dvije postale su gotovo nerazdvojne, dajući podršku jedna drugoj tokom velikih događaja.

Pročitajte još