Rigorozna Yolanda Hadid prema kćerkama: U Parizu i Milanu vole mršave cure

Piše: Redakcija

Prije nego što su postale popularne manekenke, Gigi i Bella Hadid zajedno su se sa svojom majkom Yolandom pojavljivale u reality showu “The Real Housewives of Beverly Hills”. A ono što jednom završi u medijima, zauvijek tamo i ostaje. 

 

Sada je časopis Bravo napravio mashup videa u kojima Yolanda nameće prehranu svojim kćerkama, a Gigi govori kako ne bi trebala igrati odbojku jer su takve cure “prevelike” i “mnogo jedu”. 

– Odbojka je veoma muževan sport, dok je modeling ženstvena stvar. Te djevojke jedu kao muškarci, a ja želim da se Gigi razvija kao žena – rekla je tada Yolanda u emisiji koja se emitirala 2012. 

U drugom videu vidimo Gigi i Yolandu na jednom Giginom shootingu, a manekenka govori o tome kako je uzbuđena što će se napokon najesti na rođendanskoj proslavi. No, Yolanda ju je brzo srezala u tome:

– Možeš jednu noć biti loša, a onda se vraćaš na staru dijetu. U Parizu i Milanu vole mršave djevojke – rekla je Yolanda.

Cijeli je video prožet klipovima u kojima Yolanda zabranjuje Gigi normalnu hranu i tjera je da jede samo salate. 

Osim rigorozne prehrane i konstantnih treninga, ono što mnogi komentiraju je i Bellin izgled koji se uveliko razlikuje od današnjeg, stoga su svi ponovo zaključili kako se mlađa sestra Hadid sigurno podvrgnula plastičnim operacijama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti