Neda Arnerić puštena na kućno liječenje: Nakon 40 dana borbe za život, glumica se uspješno oporavlja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bubf1D7hFyx/

Srbijanska glumica Neda Arnerić nakon 40 dana koliko je provela na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, puštena je na kućno liječenje. Glumicu je 27. februara u njenom stanu besvjesnom stanju pronašao njen brat koji je posumnjao da sa njom nešto nije u redu, nakon što ju je bezuspješno u nekoliko navrata zvao telefonom.

-Sve ide svojim tokom. Neda je mnogo bolje, kod kuće je već desetak dana i polako se vraća u rutinu. Sa bliskim prijateljicama koje su ujedno i njene kolegice, već je počela da priča o povratku na scenu, i ako sve bude po planu, uskoro ćemo je ponovo gledati u pozorištu- izavila je Nedina prijateljica.

Neda je u besvjesnom stanju u njenom stanju pronašao brat koji je potom pozvao hitnu pomoć. Nezvanično, glumica je usled teškog psihičkog stanja popila nepoznatu količinu lijekova za smirenje, usljed čega joj je pozilo, a nakon intervencije ljekarske službe, smještena je na odjeljenje za toksikologiju VMA, gdje je provela nekoliko sedmica.

View this post on Instagram

Neda Arnerić je srpska glumica rodjena u Knjaževcu 15. jula 1953. godine. Od malena je pokazivala interesovanje za scensku umetnost. Snimila je preko sto filmova i odigrala oko 40 uloga u pozorištu. Neki od njenih bitnih filmova su: ,,Višnja sa Tašmajdana“, ,,Ko to tamo peva“, i ,,Varljivo leto“. Neda Arneric is a Serbian actress born in Knjazevac on July 15th, 1953. Since she was a child, she has shown interest in performing arts. She has played in over a hundred films and around 40 roles in the theater. Some of her important films are: ,“Visnja sa Tasmajdana“, “Ko to tamo peva“, and “Varljivo leto“. #nedaarneric #glumica #serbianactress #actress #famouspeople #visitbelgrade #lazarlux #lazarluxapartmani #lazarluxapartments #apartments

A post shared by Lazar Lux Apartments (@lazarluxbelgrade) on

Pročitajte još