Kanye West: Tražio je leteću binu, a na kraju je koncert održao na ovom mjestu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwkZEWcHetG/

Američki reper i reality zvijezda Kanye West jedan je od onih muzičara čiji prohtjevi, kada su u pitanju održavanja spektakularnih koncerata, često zadaju velike probleme organizatorima koji na sve načine pokušavaju da im udovolje. Suprug Kim Kardashian svojevremeno je bio taj koji je odobravao njene javne nastupe na različitim TV stanicama i emisijama, što je zbog ponekad suludih prohtjeva zadavalo glavobolju organizatorima ovih nastupa čiji su finansijeri izdvajali znatne sume novca za njena gostovanja. Da bi još jednom pokazao o kakvoj se “zvijezdi” radi, West je tokom ovogodišnjeg nastupa na jednom od najvećih muzičkih festivala “Coachella”, od organizatora zahtjevao, ni manje ni više, već leteću binu na kojoj bi naravno, samo on imao pravo nastupa.

I pored krajnjih napora, organizatori festivala nisu mogli da mu izađu u susret zbog čega je West u jednom trenutku čak zaprijetio da će otkazati nastup, za koji su prethodno prodate sve karte. Ipak, na nagovor svojih saradnika, reper je svoj nastup ipak održao, ali ne na leteć bini kako je on to zamislio, već na jednom uzvišenju nedaleko od mjesta gdje se održava koncert ostalih učesnika.

Mnogi su njegov nastup uporedili sa misom na otvorenom, a nakon što su okupljeni ovacijama ispratili izvođenje njegove posljednje pjesme, pjevač se rasplakao. Iako su mnogi pohvalili Kanyevu “emotivnu” stranu, drugi su pak, bili mišljenja, kako se radilo o običnom marketinškom triku.

View this post on Instagram

Highlights 2019: Day 3, Weekend 2 Link in bio.

A post shared by Coachella (@coachella) on

https://www.youtube.com/watch?v=LIeVjOPQcCw

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti