Ovo je djevojka od koje se Johnny Depp nikada ne odvaja: Dok je snimao u Beogradu, ona je uživala u luksuznom hotelu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvoVyupAN4E/

Američki glumac Johnny Depp nedavno je proveo nekoliko dana u Beogradu gdje je radio na snimanju novog filma “Minamata” u kojem igra glavu ulogu. Depp u filmu tumači lik radnog fotografa, a tokom nekoliko dana provedenih u Beogradu, glumac je sa sobom poveo atraktivnu manekenku, koju bliskim saradnicima već predstavlja kao svoju djevojku. Radi se naime o ruskoj manekenki Polini Glen koju je Depp upoznao u Moskvi kada je nastupao sa bendom “Hollywood Vampires”.

Polina koja je tada nastupala kao Go-go igračica, jako se dopala glumcu koji je ubrzo ostvario s njom kontakt, a nakon nekoliko zajedničkih izlazaka, pozvao ju je da se preseli u njegovu vilu u Los Angelesu gdje trenutnu žive zajedno.

-Polina živi sa Johnnyjem i on svima priča da će se vjenčati. Mjesecima je njena adresa njegova vila u Los Angelesu, kada nisu na turneji ili putovanju zbog snimanja novih projekata. Johnny je veoma oprezan, jer se opekao sa bivšom ženom, pa svako ko dolazi u njegovu kuću mora da potpiše ugovor o povjerljivosti- ispričao je izvor blizak Deppu.

Johnny Depp trenutno vodi sudsku parnicu sa bivšom suprugom Amber Heard koja ga je optužila za zlostavljanje tokom zajedničkog života.

View this post on Instagram

Live.

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti