Bivši supružnici proveli praznik sa svojim mališanima: Sretni smo što smo ponovo na okupu

Piše: Redakcija

Bivši holivudski par Ben Affleck i Jennifer Garner, ponovo su zajedno. Ovoga puta, bivši supružnici odlučili su udovoljiti željama svojih mališana pa su tako tokom Uskrsa, proveli nekoliko zajedničkih dana, uživajući u pravoj porodičnoj atmosferi. Nekada jedan od najljepših parova Hollywooda, odlučio je tokom praznika, posjetiti jednu crkvu u Los Angelesu gdje su prisustvovali svečanoj misi.

Nekadašnji par, odlučio je provesti zajedničke dane i to samo par dana nakon što je Jennifer proslavila svoj 47. rođendan.

-Osjećam se pomalo razmaženo nakon brojnih rođendanskih čestitki, hvala vam. Proslavila sam tako što sam sama napravila ovu divnu ogrlicu. Klasična Jen- napisala je glumica ispod rođendanske fotografije koju je objavila na Instagramu.

Sa druge strane, Ben, koji je prošao jako težak period rehabilitacije, posljednjih mjeseci bio je u kratkoj vezi sa Lindsay Shookus, ali je njihova romansa ipak okončana. Kako tvrdi izvor blizak glumcu, poslovne i porodične obaveze, bile su glavni razlog raskida.

-Ona ima dijete i bivšeg supruga koji žive u New Yorku, gdje Lindsay trenutno radi, dok je Benova porodica u Los Angelesu. Iako su postali jako bliski i puni poštovanja jedno ka drugom, shvatili su da njihova veza ne može opstati- rekao je izvor blizak glumcu.

Pročitajte još