Aleksandra Živojinović nakon porođaja izgleda savršeno: Polako se priprema za nastupe, a u slobodno vrijeme sama ide u shopping

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BojzqzfnRi7/

Pjevačica Aleksandra Živojinović i njen suprug Filip, početkom marta postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Aleksandar. Veselje koje je u kući Živojinovića trajalo nekoliko dana, polako se stišava, a presretni roditelji, odlučili su da je vrijeme da se vrate svojim poslovnim obavezama. Iako svaki trenutak koriste kako bi svom mezimcu pružili svu pažnju i ljubav, Aleksandra i Filip, vrijedno rade na novim poslovnim izazovima.

View this post on Instagram

@aleksandra__official 😍

A post shared by Aleksandra Prijović 💄 (@aleksandraprijoviccc) on

Aleksandra je nedavno na svom Instagramu najavila da već uveliko radi na pripremi novih pjesama i nastupa, a vješti paparazzi snimili su je nedavno kako trenutke odmora provodi u shoppingu. Pjevačica je snimljena kako ulicama Beograda šeta noseči kese sa namirnicama koje je sama odabrala, a svi su bili iznenađeni njenom savršenom figurom.

https://www.instagram.com/p/Bv9d586nyki/

Nju su paparazzi “ulovili” dok se vraćala iz prodavnice odjevena u sportsku garderobu koja je istakla njenu sjajnu figuru, i to samo par sedmica nakon porođaja. Aleksandra je ozbiljno pristupila radu na svojoj fizičkoj formi, što se vidi iz priloženog, a njeni fanovi naprosto su presretni činjenicom da će je uskoro moći gledati na nastupima koje planira u narednom periodu.

View this post on Instagram

Unbreakable…

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti