Nije presudila razlika u godinama: Kate Beckinsale i Pete Davidson odlučili krenuti svako svojim putem

Piše: Redakcija

Iako par još uvijek nije službeno potvrdio da je njihovoj romansi došao kraj, izvor blizak 45-godišnjoj glumici Kate Beckinsale i 25-godišnjem komičaru Peteu Davidsonu, potvrdio je kako su odlučili krenuti svako svojim putem. Iako se odavno nagađalo kako par neće ostati zajedno zbog razlike u godinama izvor kaže da im nije presudila razlika u godinama već različiti načini života i pogledi na svijet. Navodno glumici je smetalo uplitanje medija u njihovu vezu, pa je odlučila reći zbogom mladom komičaru.

– Iako je Kate već godinama dio Hollywooda i trebala bi biti svjesna šta to nosi, zaista joj je smetala ta pažnja usmjerena na njenu vezu s Peteom – otkrio je izvor blizak paru.

Podsjećamo, Pete Davidson našao se u zagrljaju 20 godina starije glumice nakon prekida s pjevačicom Arianom Grande kojoj je posvetio i jednu od tetovaža na svom tijelu.

https://www.instagram.com/p/Bwuet_dHD_d/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti