Nova šala na račun Melanije Trump: Zahvaljujući Bijeloj kući rođendan nije prošao najbolje

Piše: Redakcija

Melania Trump /AFP

Bijela kuća odlučila je čestitati prvoj dami Amerike, Melaniji Trump 49. rođendan, ali odabir fotografije nije bio baš najbolji pa je ubrzo postao mame hit na društvenim mrežama. To je trebala biti sasvim obična fotografija povodom rođendana, međutim, sve se ubrzo pretvorilo u veliku šalu zahvaljujući photoshopu na društvenim mrežama.

Naime, Bijela kuća za rođendansku čestitku izabrala je poprilično čudnu fotografiju, snimljenu kada su se u Ovalnom uredu susreli Donald Trump i premijer Češke, Andrej Babiš. Neko od okupljenih fotografa tada je snimio i ovu fotografiju na kojoj Melania Trump sama sjedi na sofi, tokom bilateralnog sastanka, dok oko nje fotografi i kamermani pokušavaju uhvatiti najbolji trenutak između predsjednika i premijera.

Ubrzo je zahvaljujući efektima i photoshopu ubačena i fotografija Vladimira Putina koji sjedi pored nje, a rođendan koji je trebao proći sasvim obično postao je virtualni hit.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti