Sve je spremno za dolazak četvrtog djeteta: Kim Kardashian pripremila zabavu za pamćenje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs0hNtHn7BT/

Kim Kardashian se priprema za četvrto dijete koje će dočekati sa svojim suprugom reperom Kanyeom Westom. Sina će umjesto nje roditi surogat majka s obzirom da Kim zbog zdravstvenih problema ne smije ostati trudna. Kako bi proslavila dolazak sina poznata reality zvijezda organizirala je baby shower zabavu na koje je pozvala sve svoje bliske prijatelje i porodicu.

Velikoj zabavi prisustvovale su brojne slavne zvijezde, uključujući Kimine sestre i prijateljice Chrissy Teigen, Paris Hilton, Olivije Piersen, Sare Foster, Natalie Halcro, Nicole Williams-English, Larse Pippen, njezine frizerke Jen Atkin te mnoge druge.

Zvanice koje je Kim pozvala na ovu zabavu osmišljavale su personalizirana ulja za tijelo i mirišljave soli za kupke te su na veliku ploču ispisivale prijedloge imena za dijete kako bi Kim olakšale odabir. Također, za zvanice je organizirala grupni sat joge uz umirujuće zvuke uživale u meditaciji i vježbanju na svježem zraku.

Jedan od poklona koji su gošće ponijele kući su i skupocjene Yeezy natikače u simboličnoj plavoj boji, koje je osmislio Kanye West, a čija cijena iznosi 155 dolara. Osim natikača, gošće su na odlasku dobile i poklon vrećice napunjene sa slatkišima i beauty proizvodima s potpisom brendova Grön, Wildflower, Humble Flower Co., Pure Ratios, Vertly i Mr. Moxey’s.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti