Fanovi nisu oduševljeni Severininim izgledom: Krhku figuru prikrila predimenzioniranom odjećom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BueUpK9hO8T/

Severina se ovih dana našla u New Yorku a sve kako bi snimila svoj 14. po redu spot za pjesmu „Losha“ s novog albuma „Halo“. Popularna hrvatska pjevačica će spot objaviti 2. maja tačno u 12 sati. Spot za pjesmu „Losha“, autora Gorana Ratkovića – Raleta, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje Marijana Marinović.

Budući da je severina poznata zaljubljenica u modu, u ovom sporu iznijela je nekoliko senzacionalnih stajlinga, na orginalan način. Da Severina nije štedila dokazuje i to da je scene za novi spot snimala u dojeći i obući te modnim dodacima s potpisom vodećih brendova Jimmyja Chooa, Guccija, Dolce & Gabbane, Calvina Kleina i Diesela.

View this post on Instagram

Četrnaesti spot s albuma 'Halo' objavljujemo u četvrtak, 02. svibnja, točno u podne 😉 Spot za pjesmu 'Losha', autora @raleratkovic, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje moja @marijanamarinovic_mariachi . Pjesma 'Losha' jedna je od sedamnaest pjesama s albuma 'Halo' koji je od svog izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u regiji. Tim povodom, za moje vjerne slušatelje i obožavatelje organiziramo potpisivanje albuma 09. svibnja u 18 sati u prostorijama @nova_ploca u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, dok će se službena promocija albuma održati 16. svibnja u zagrebačkom klubu @operaclub.zagreb od 20 sati. #losha #premijera #newalbum #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Ono što je sve njene fanove iznenadilo jeste što je zamijenila usku odjeću širokom i slojevitom, kako se ne bi primijetila krhka figura. Fanovi nisu pretjerano oduševljeni Severininim novim izgledom jer je kako kažu u komentarima oslabila i izgubila obline.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti