Pink progovrila o najtežem životnom periodu: Htjela sam se ubiti

Piše: Redakcija

Pink je odlučila progovoriti o mentalnom zdravlju i crnim mislima koje su ju toliko mučile da je razmišljala o samoubistvu. .

– Nadam se da će te teme prestati biti tabu jer sve više i više ljudi razmišlja o njima. Mislim da je razgovor najvažniji u takvim situacijama. Također znam da je anksioznost nešto s čime se djeca danas najčešće suočavaju. Samoubistvo je još uvijek prisutno, ali sada do njega dolazi zbog tjeskobe i ja to u potpunosti razumijem – izjavila je američka pjevačica koja trenutno promovira novi album.

Pink je podijelila svoju priču o borbi s psihičkim problemima i otkrila što je za nju bila ‘slamka spasa’.

– Bila sam u depresiji. Anksiozna. Razne stvari su mi prolazile kroz glavu, ali bila sam okružena dobrim ljudima i odlazila sam na terapije – otkrila je Pink.

Podjećamo da su terapije spasile i njen brak s Careyjem Hartom.

– Carey i ja odlazimo na savjetovanje za parove skoro 17 godina koliko smo i zajedno. I to je jedini razlog što smo uspjeli održati brak jer smo oboje došli iz porodica s lošim pričama, nismo imali prave uzore koji bi nas naučili kako održati porodicu na jednom mjestu i živjeti ovaj ludi život. Ne postoji model ni knjige koje bi objasnile te stvari pa smo se odlučili za savjetovanje što se pokazalo dobrom odlukom – objasnila je Pink.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by P!NK (@pink) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti