Azrin izbor: Ne možemo odoljeti

Piše: Redakcija

Svakog dan u svijetu se lansira više od 1.000 novih brendova. Izabrali smo najbolje za vas

INTERIJER

Mirisne svijeće u porculanskim staklenkama, lakirane stolice obložene vezenim sjedištima i dvostrani ekrani izrađeni od drveta i baršuna. Uredite svoj dom prema instrukcijama kompanije Gucci koja se potrudila da u vaš dom unesete mnogo kreativnosti.

Foto: Gucci

NAKIT

Šareno, šareno i šareno! Tako bismo ukratko mogli opisati novu kolekciju Swarovski kristala koju su lansirali za 2019. godinu. Svaki privjesak se može odvojiti. Šarene ogrlice, narukvice i privjesci mogu se lako kombinirati, stoga vas svaki dan očekuje jedinstven look. Sami stvarate svoju kombinaciju nakita!

Foto: Swarovski

BEAUTY

Kolekcija beauty brenda Urban Decay “Igra prijestolja” posebno je izdanje paleta sjena, ruževa, olovaka za oči i kistova nadahnutih omiljenim mjestima iz popularne serije “Game of thrones” te snažnim ženama dalekog Westerosa.

KUHINJA

Svjetski poznati dizajner Karim Rashid dizajnirao je set tava i šerpi u prepoznatljivim nježnim nijansama roze i zelene boje, koje je dodao svojoj novoj kolekciji

Foto: Instagram

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti