Holivudska glumica doživjela tešku povredu tokom snimanja: Mjesec dana nije znala da su joj slomljena rebra

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvPdo2mgz4u/

Holivudska glumica Halle Berry tokom snimanja filma “John Wick 3” doživjela je tešku povredu za koju je u početku mislila da se radi o običnom uboju, ali je nekoliko sedmica kadnije, osjetila jake bolove nakon čega je završila u bolnici. Po prijemu u bolnicu, ljekari su obavili niz pregleda tokom kojih je utvrđeno da Halle ima tri slomljena rebra, koja su zbog težine povreda prijedila da ugroze njeno zdravlje, jer se jedno od slomljenih rebara počelo naslanjati na njena pluća.

-Nisam željela da razočaram svoje kolege- istakla je glumica koja nije željela da prekida snimanje, iako se nekoliko časova nakon povrede, osjećala veoma loše.

Glumica je i narednog dana otišla na snimanje, a obzirom da je mislila da se radi o običnom uboju, nastavila je sa snimanjem zahtjevnih scena, nakon čega su se bolovi u njenom tijelu počeli širiti na njene ruke i noge. Tek kada je shvatila da više ne može normalno disati nitit se savijati, odlučila je obratiti se ljekarima.

Najveću podršku, glumica je dobila od svog kolege Keanua Reevesa koji u filmu tumači glavnu ulogu. Reeves je nakon saznanja da je Halle pretrpjela teške povrede, istakao kako je glumica jako hrabra i profesionalna, ali da je ipak, radi njene sigurnosti trebala ranije da se obrati ljekarima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti