Oglasila se Jelena Karleuša: Zašto samo moj lik osvane na naslovnicama kada izbije neki skandal

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwW7vv6hJhb/

Pjevačica Jelena Karleuša dospjela je početkom godine na naslovne strane brojnih tabloida kada je izbio skandal, nakon što je fudbaler Ognjen Vranješ u javnosti objavio eksplicitne snimke za koje tvrdi da se na njima nalazi Jelena Karleuša. Pjevačica je tokom burnim nekoliko mjeseci borila da opovrgne tvrdnje tabloida, a sada se dotakla skandala čiji je akter košarkaš Fenerbahçea Nikola Kalinić, čije su “golišave” fotografije osvanule u srbijanskim medijima i na internetu, odakle su ubrzo uklonjene.

Jelena je imala šta za reći odgovornima koji su veoma brzo pokrenuli istragu protiv nepoznatih lica koje su ove snimke objavili u javnosti. Pjevačica je ljutito odreagovala rekavši kako se u ovom slučaju sve odmah zataškava, dok to nije bio slučaj kada se radilo o njoj.

-Eksplicitne privatne snimke nije objavio ni jedan portal, nije osvanula ni jedna naslovna strana. Policija gasi lažne naloge koji snimke šeruju i traži počinioce. Postavljam pitanje čitavom Balkanu:”Zašto sam ja prošla i prolazim još uvijek kroz višemjesečni medijski linč koji ne zaustavlja ni 200 tužbi niti jasan zakon? Medijski linč bez ikakvog dokaza, koji je mojoj majci uništio poslednje mjesece života, a mojoj porodici nanio patnju i zlo. Zašto?”- izjavila je Karleuša.

View this post on Instagram

🗽

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još