Channing Tatum oduševio objavom: Žene će poludjeti kada vide njegovu fotografiju

Piše: Redakcija

Američki glumac Channing Tatum objavio je na svom Instagramu fotografiju zbog koje su poludjele dama širom svjeta. Miljenik mnogih žena i odnedavno novi partner pjevačice Jassie J, izgubio je opkladu od svoje partnerice zbog čega je morao pozirati potpuno go i tu fotografiju objaviti na svom Instagramu.

-Izgubio sam u Jenga igri od Jessice Cornish (Jessie J). Gubitnik, (ja) je morao da objavi fotografiju po izboru druge osobe- napisao je 39-godišnji glumac ispod fotografije na kojoj pozira potpuno go u tuš kabini.

Fotografija koju je objavio prije svega nekoliko časova već je prikupila preko 2 miliona sviđanja, a komentari brojnih obožavateljki koji su potom uslijedili, uglavnom su se ticali njegovog fizičkog izgleda, dok su mnoge od dama u komentarima istakle kako nisu mogle poželjeti veći poklon tokom dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti